Iluminare LED - Klus Design Romania

Iluminat scari – design sau necesitate?

Noi, la Klus, stim raspunsul. Iluminat scari este un aspect care se refera in principal la o siguranta sporita, dar si la estetic. O balustradă sau o scara luminata cu LED Klus Design asigură un mediu sigur în spațiul public sau privat. Poate fi folosit si alaturi de alte tipuri de iluminat pentru un efect amplificat.

Concluzie: este un iluminat pentru un mediu sigur intr-un spatiu public sau rezidential, atat cu scop functional, cat si estetic.

Unde se foloseste si de ce?

Cand spunem iluminat scari  ne gandim ca este folositor mai ales pentru utilizatorii de scări și pasarele si in locurile unde se folosesc balustrade. Iluminat scari – este un concept folosit in birouri, spitale, sedii de companii sau proiecte rezidentiale/ iluminat lux. Sau chiar in zone cu iluminat urban de calitate sau cu atractie sporita. Sau oriunde exista scari si nevoia de a le ilumina, adica atat iluminat interior, cat si iluminat exterior.

Treptele și motivele vor fi luminate perfect de balustrade luminoase. Iluminat scari este un trend  functional ce ofera o investiție care va dura și va oferi o valoare adăugată vizuală proiectelor dvs.

Iluminat scari

Decoreaza casa cu lumina

Arhitectii priceputi folosesc deseori aceasta metoda pentru a atrage atentia asupra unui spatiu, deseori neglijat, fie ca vorbim de iluminat interior sau exterior (urban). Si da, iluminat scari poate devein un atu cand ne gandim la design, fara prea mari eforturi chiar. Poate doar cu un strop de imaginatie.

Unde aducem un plus de lumina si in ce directie?

Lumina poate fi directionata pe toata lungimea scarilor sau doar partial, pe perete, lateral sau vertical. Deasupra balustradei sau doar in casa scarii. Sau in orice alta directie sau loc la care te-ai putea gandi. Atat de flexibile sunt sistemele led concepute de Klus.

Printr-o gama variata de profile led, accesorii led si benzi led produse in Polonia, Klus Design Romania acopera toate necesitatile cand vorbim de iluminat scari sau iluminat trepte. Angajatii nostri va stau la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a realiza un ansamblu luminos de calitate.

Cateva idei de design pentru scari sau trepte

Chiar daca imaginația nu cunoaste limite când vine vorba despre design interior, introducerea elementelor moderne potrivite în decor nu este întotdeauna cel mai simplu demers.

Cand vorbim despre scari interioare de exemplu, avem în vedere modul în care aspectul scărilor poate influența pozitiv designul unei camere. Aici insă nu ne referim doar la modelul acestora, ci si la modul in care acestea vor fi luminate. Chiar daca opțiunile sunt diverse, ele trebuie să corespundă formei și materialelor din care sunt realizate scările.

Va invitam sa vizualizati intreaga noastra gama de produse, pe categorii.PRODUSE

Iluminat scari – un plus de imagine

Iluminatul scarilor, treptelor sau balustradelor este o modalitate de a atrage privirea intr-un mod placut vizitatorilor si a le imprima ideea de atentie la detalii. Acest detaliu ofera un plus de imagine, atat in fata clientilor cat si in fata angajatilor. Sau cand vorbim de iluminat resedinte, in fata vizitatorilor. Ceva banal se transforma in ceva deosebit, printr-o simpla idee de iluminat ambiental.

Forme si materiale diverse pentru iluminat scari – multitudine de variante

  1. Putem folosi benzi led cu dimensiuni reduse care iți luminează pașii pe măsură ce urci și cobori. Aplicate pe perete, în dreptul fiecărei trepte, ele sunt potrivite pentru scări subțiri, cu design simplu.
  2. In cazul in care scara nu este foarte îngustă, ledurile pot fi atașate chiar pe trepte, la baza balustradei unde este nevoie.
  3. Pentru scările din sticlă poți alege benzi cu lumina colorata, integrate în marginile treptelor, care vor da încăperii aspect futurist.
  4. Scările robuste, fără spații între trepte, arată bine dacă sunt iluminate subtil, nu foarte accentuat. Un iluminat ambiental de calitate, nu de cantitate.
  5. Poți folosi spațiul de sub trepte pentru a integra benzi led care să lumineze peretele pe care sunt fixate treptele. Bine-nteles, fără însă ca sursa luminii să fie la vedere.
  6. Pentru iluminat scari există și posibilitatea de a lumina treptele central, cu benzi led de dimensiuni mici, care vor da încăperii un aer elegant. Acest model se practica mai ales dacă scara este acoperită cu mochetă, model preferat in USA.

iluminat led scari

Klus Led te inspira

Si in acelasi timp te ajuta sa creezi atmosfera perfecta in interiorul casei/companiei tale. Va propunem solutii inovatoare si va ajutam sa va exprimati starea de spirit prin lumina pe care vi-o doriti. Decoreaza-ti scarile cu leduri Klus in variante cat mai indraznete.

Pentru ca utilizam cea mai moderna tehnologie cu LED-uri. Motivele sunt in principal aceleasi: calitate superioara a luminii, economie energetica, putere mare de iluminare,  si o durata de viata mult mai mare.

KLUŚ oferă o gamă largă de produse profesionale pentru iluminat scari si utilizare în arhitectura interioară. În funcție de tipul de cameră, oferim soluții tehnice universale și dedicate, de la profiluri individuale la sisteme gata făcute. Datorită acestui fapt, suntem în măsură să satisfacem și cele mai exigente cerințe. Profilurile cele mai des utilizate în designul interior sunt TRIADA, LIPOD, KOZEL, PDS-ZM, OLEK, MICRO-H.

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT