Iluminare LED - Klus Design Romania

Iluminat pereti – lumina si design unice

La Klus realizam iluminat pereti prin sistemele de iluminat led unice. Acestea nu numai că asigură suficientă lumină, dar datorită designului atractiv, vor decora interiorul casei sau afacerii tale. In acelasi timp, exista un trend destul de nou care se refera la iluminatul peretilor de exterior, sau doar al catorva elemente. Vezi gama noastră largă de produse, si iti vei putea alege exact produsul de care ai nevoie, in varianta care iti face cu ochiul.

Achizitionandu-l vei avea un sistem de iluminat frumos și totodată functional, cu un concept ultra-modern.

Iluminat pereti – ce fel de pereti?

Pereti pot fi si:

 • peretii camerei de zi
 • peretii biroului
 • tavane
 • pereti de sticla
 • peretii unui balcon si multor altor spatii.

Fiecare iluminat poate fi realizat diferit, in functie de genul camerei. De exemplu, un birou va avea nevoie de mai multa lumina venind de sus, mai degraba decat dinspre pereti.

Cititul, joaca cu copilul, datul cu aspiratorul si alte numeroase activităţi zilnice au nevoie de o lumină bună în camera de zi, de exemplu. Gama noastră de profile led, accesorii led si benzi led realizeaza sisteme de iluminat pe care le poţi amplasa în jurul zonei centrale, plus corpuri de iluminat pentru pereţi şi tavan, care creează o atmosferă relaxantă.

Tot aici, la iluminat pereti putem vorbi, in legatura foarte stransa si despre iluminat scafe fie ca iluminat principal, fie ca iluminat de ambianta.

Iluminat pereti – Cum realizam un  eficient?

Decizia privind aspectul luminilor din tavan sau de pe perete trebuie sa se bazeze pe cateva principii solide.

Cei mai mulți oameni dispun lumina în mod egal una de celălalta, formând un model de grilă pe tavan. Distanța dintre lumini depinde, în general, de puterea LED a luminii. Exista câteva reguli clare pentru distanțare atunci când folosiți luminile ca lumină primară (dacă utilizați luminile ca accent de iluminare sau dacă aveți alte lumini în camera dvs., le puteți pune mai departe).

Specialistii nostri in produse Klus Design va vor da cele mai bune sfaturi, asftel incat sa va ofere, de asemenea, o flexibilitate extraordinară pentru crearea de instalații de iluminat complicate sau creative, in functie de dorintele dvs.

iluminat pereti
Pentru a vizualiza toate produsele noastre, apasati aiciPRODUSE
iluminat pereti tavane

Cum alegem metoda de iluminat?

 1. In functie de numarul surselor de lumina dorite- una sau mai multe
 2. In functie de tipul de lumina oferit:
 • Lumina globala sau distibuita uniform
 • Lumina directionata sau localizata
 • Lumina iradianta sau de decor
 1. In functie de intensitatea luminii:
 • pentru orientare
 • pentru realizarea unui cadru ambient
 • pentru zona de lucru sau activitate

O lumina sau mai multe?

Cand ne referim la iluminat pereti profesional se face clar diferenta intre stiluri. Stilul clasic ne-a invatat cu o lustra sau o aplica in mijlocul tavanului. Dar daca avem nevoie sa luminam mai puternic coltul din dreapta, unde cineva studiaza la pian? Sau piscina sa fie luminata constant pe toata lungimea, pe margine putand avea lumina ambientala? Sau biroul angajatilor, iluminat birouri, pentru o productivitate sporita?

Acestea sunt situatii care cer abordari diferite. Chiar daca stati bine la capitolul imaginatie, mereu e ceva nou de vazut sau invatat. Diverse combinatii si stiluri duc la efecte uneori futuriste, alteori pur si simplu perfecte pentru camera sau spatiul in care sunt dorite. Chiar si cand vorbim de iluminat pereti.

Ajuta specialistii in luarea deciziilor?

Da, daca le permitem si stim sa ne folosim de expertiza lor. Specialisti sunt atat designerii de interior si arhitectii, cat si specialistii in iluminat. Acestia din urma va ajuta sa luati cele mai bune decizii de disign in functie de nevoile locului ce se doreste a fi luminat.

Cu siguranta, cele mai bune decizii se realizeaza cand toti acesti specialisti colaboreaza, si nu doar pentru iluminat pereti. La Klus, noi va oferim o multime de exemple din care va puteti inspira si realiza lucruri frumoase, cu functionalitate maxima si design iesit din tipare, unic chiar.

Si in acest mod veti obtine un aspect de mare efect in orice spatiu: birou, hala, piscina, balcon, camera de lectura sau oricare altul.

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT