Iluminare LED - Klus Design Romania

Ce este nou in iluminat bucatarii?

 

Cu siguranta exista o multime de modalitati de a ilumina o bucatarie, insa trendurile cele mai noi ne arata ca tehnologia led este la putere acum. Iluminat bucatarii led este un trend nou, in crestere, ce implica multiple posibilitati de iluminat clar, proaspat si modern. Pentru bucatarii, un iluminat mobilier eficient este cheia unei organizari perfecte.

Bucătăria este inima casei voastre, unde iau nastere tot felul de bunatati sau catastrofe. In acelasi timp, este si locul confortabil unde familia se întâlnește dupa o zi plina de serviciu sau scoala.

Alaturi de iluminat bai, iluminat bucatarii este deci un element foarte important cand vorbim despre corpuri de iluminat profesionale, cu aplicatii casnice.

iluminat bucatarii

Care sunt principalele considerente in crearea unui plan de iluminat bucătării?

  • În primul rând, ar trebui să fie practic.
    Aveți nevoie de iluminare clară, puternica, care este perfectă pentru sarcini în care sincronizarea și precizia sunt esențiale – în special pentru hotele de bucătărie, aparatele de bucătărie sau blatul de lucru.
  • În al doilea rând, ar trebui să fie primitor, mai ales daca aici luati masa cu familia si prietenii.Aici trebuie sa va hotarati daca va doriti lumina calda sau rece, sau o combinatie intre cele doua.
  • În cele din urmă, trebuie să funcționeze cu decorul actual. Bucătăria modernă este, de obicei, un loc de culori predominant albe și oțel cu aparate moderne, astfel încât iluminarea proaspătă și clară este esențială. Toate culorile pot coexista armonios cu lumina led.

Iluminat bucatarii – o provocare pentru specialisti?

Pentru specialist fiecare proiect este o provocare, insa cele mai bune rezultate se obtin cand exista o colaborare. Vrei lampi led pentru bucatarii sau iti doresti doar iluminat mobilier bucatarie, pur si simplu?

Cand stii cum ar trebuie sa arate bucataria visurilor tale, specialistii Klus Design, uneori impreuna cu designerii de interior pot realiza un iluminat led pentru bucatarii spectaculos, de-a dreptul. Iluminatul mobilierului poate fi suficient pentru anumite bucatarii de dimensiuni mai mici. Pentru altele, este nevoie de mai multa lumina venind din mai multe locuri.

Aici putem discuta si despre iluminat pereti, iluminat scafe sau iluminat atipic. Poti face chiar sa luminezi dulapurile din interior, sau de deasupra.

Va invitam sa vizualizati intreaga noastra gama de produse pe categorii.PRODUSE

De unde atatea idei de iluminat bucatarii?

Compania Klus Design are o vasta experienta in iluminat. Inca din anii ’70, chiar daca nu se ocupa cu iluminat, scopul principal era sa gaseasca solutii cat mai fezabile de proiectare pentru forme functionale mici. A urmat constructia si productia acestora, iar apoi fabricarea de mobilier si usi.

Toata aceasta experienta a dus spre dorinta de a gasi metode de iluminat cat mai eficient, si au inceput cu pieselor de mobilier. Iar la iluminat bucatarii iluminatul pieselor de mobilier este destul de important si nu foarte usor de realizat.

La Klus Design nu putem decat sa ne bucuram de colaborarea cu o firma ce are in spate o experienta atat de pretioasa, atat in domenii conexe, cat si in iluminat led modern, de calitate deosebita.

Viziune si calitate

Chiar daca pentru unii oamenii ideile de led si iluminat bucatarii par sa nu aibe nicio legatura una cu alta, le propunem sa faca un mic exercitiu. Vizionati imaginile noastre care au legatura cu acest domeniu, iluminat bucatarii, si sigur va veti schimba perspectiva.

Un iluminat led profesional de calitate, ce are in spate specialisti de top din domeniu, pasionati de munca lor, nu are cum sa nu va atraga iremediabil.

Spor la vizionarea imaginilor din galeria noastra!

iluminat led bucatarii
Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT