Iluminare LED - Klus Design Romania

De ce iluminat birouri?

Pentru ca atunci cand ne dorim iluminat birouri ne gandim in primul rand la oamenii care lucreaza acolo. Ei au nevoie de birouri moderne, perfect utilate, care sa aibe un efect profund asupra stării lor de bine si productivităţii.

Studiile recente au arătat că birourile care sunt iluminate puternic cu LED-uri promovează performanța și bunăstarea personalului. Mediul de la birou se transforma treptat dintr-un mediu de lucru tradițional într-un mediu orientat spre client.

Cum va ajuta Klus?

Daca va doriti birouri clasice cu tehnologie moderna cand aveti in minte conceptul de iluminat birouri, se poate realiza si acest lucru. Tehnologia Klus led are aplicabilitate pentru toate stilurile.

Si atunci suprafetele iluminate eficient si atragator:

 • va vor imbunatati imaginea,
 • va vor ajuta sa va atrageti angajati si parteneriate de valoare
 • va vor spori valoarea totala a sediului dumneavoastra.

iluminat birouri
KLUŚ oferă o gamă largă de produse pentru utilizarea în arhitectura interioară. În funcție de tipul de cameră, oferim soluții tehnice universale și dedicate, de la profiluri individuale la sisteme gata făcute. Datorită acestui fapt, suntem în măsură să satisfacem și cele mai exigente cerințe. Profilurile cele mai des utilizate în designul interior sunt TRIADA, LIPOD, KOZEL, PDS-ZM, OLEK, MICRO-H.

Doar iluminat birouri strict?

Nu, tehnologia led se potriveste si spatiilor industriale, daca ne referim la iluminare profesionala led. Prin integrarea corpurilor de iluminat Klus Led şi sistemelor de gestionare complete puteti obtine beneficii imediat sesizabile, substantiale chiar.

Sistemele de iluminat birouri pot

 • gestiona cu precizie iluminatul unei clădiri cu ajutorul unei combinaţii de strategii de control
 • realiza niveluri optime de lumină pentru desfăşurarea în siguranţă şi cu eficienţă a activităţilor
 • eficientiza activităţile de afaceri, facand în acelaşi timp economie de energie şi asigurând satisfacţia angajaţilor.

Conceptul de iluminat birouri in zona de intrare sau iluminat  receptie

De ce? Pentru ca reprezinta cartea de vizită a unei companii, care transmite vizitatorilor prima impresie și, o parte a identitatii corporatiei, cât și identitatea de brand. Cum realizam o impresie de ansamblu frumos coordonata si armonioasa? Lumina potrivită, corpurile de iluminat corespunzătoare, alaturi de arhitectura globala sunt factori decisivi.

Daca nu poti sustine de la inceput intreg ansamblu de iluminat birouri in varianta led, ia-o usor. Poti incepe cu receptia si apoi sa dezvolti ideea, pe masura ce apar alte idei si resurse.

Va invitam sa vizualizati intreaga noastra gama de produse, pe categorii.PRODUSE

Care este impactul?

Cand vorbim de spațiul de lucru, birourile propriu-zise șau sălile de conferință sau de întâlnire, iluminatul este un factor important asupra motivației și performanței și creează un sentiment de identitate, de apartenenta. Se obtine un impact pozitiv asupra tutror ceor implicati in optimizarea activitatilor de afaceri.

Plus ca utilizand noile tehnologii led de iluminat birouri se obtine si reducerea costurilor de de operare. Deoarece consumă mai puțină energie și produc foarte puțină căldură, reduc și șansele de incendiu – un scenariu pe care toata lumea trebuie sa il ia in calcul.

Cand poti realiza un iluminat office?

In principiu oricand. Insa cele mai bune rezultate se pot obtine cand gandesti proiectul de la zero, de la stadiul de proiect. Daca vrei un iluminat profesional pentru birou noi te putem ajuta. Trimite-ne planul, poze și câteva informații despre proiectul tau:

 1. stadiul proiectului (în construcție sau finalizat)
 2. stadiul lucrărilor de instalații electrice (proiectare, în curs de finalizare sau realizare)
 3. termenul estimat de finalizare a planului.

Ce parametrii trebuie sa iei in calcul si trebuie analizati?

 • nivelul de iluminare și luminozitatea
 • controlul luminozității armonice
 • culoarea luminii
 • direcția luminii
 • limitarea strălucirii și a umbrelor

Spațiile de lucru luminate puternic care promovează produsele și serviciile reprezintă un nou trend foarte cautat si tot mai multe companii schimba fluorescentul existent în echivalente cu LED-uri. Asa ca este o decizie importanta daca te hotarasti pentru iluminat birouri led sau nu pentru compania ta.

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT