Iluminare LED - Klus Design Romania
Iluminat bai – Baia nu mai e o simpla incapere in casa noastra, pentru ca omul modern petrece din ce in ce mai mult timp ingrijindu-se. Are functii diferite de-a lungul zilei : dimineata e pentru inviorare si necesita lumina mai multa, iar seara se transforma in spa, fapt pentru care putem folosi si variatoare de lumina.

Cine se ocupa de iluminat bai in ultimul timp?

Toata lumea se pare. Pentru ca traim intr-o societate in care imaginea are un rol foarte important, oamenii petrec tot mai mult timp in baie pentru pregatiri. Igiena nu mai reprezinta un lux, ci dimpotriva, o necesitate si toti isi doresc sa aiba un loc frumos amenajat cand se ingrijesc sau se rasfata.

Alaturi de iluminat bucatarii, iluminatul baii reprezinta o provocare pentru cei care isi amenajeaza un camin nou. Cu siguranta iluminat pereti este un aspect ce trebuie luat in seama atunci cand gandim amenajarea unei bai, pentru a ne asigura ca lumina vine de unde ne dorim.

Iluminat bai modern?

Prin aspectul sau, o baie are un aer modern din start, asta daca nu ne gandim la o baie vintage, care are cu totul alt aspect. Te gandesti ca ai de iluminat oglinda baie? Sistemele led de la Klus sunt foarte versatile si poti construi din ele o multitudine de forme sau designuri.

Iluminat tavan baie? Nimic mai simplu. Sau mai complicat, mai ales ca ai de ales dintre atatea idei.

Tips pentru iluminat bai eficient

Ce trebuie sa luam in calcul cand ne gandim la proiectul “iluminat baie”?

 • Marimea camerei de baie
 • Vrei un singur sistem central sau mai multe zone iluminate separat?
 • Vrei lumina calda sau rece?
 • Vrei sa variezi intensitatile de lumina?
 • Vrei lumina puternica sau mai discrete? Sau amandoua?

În plus, LED-urile de astăzi au mai multă putere și calitatea luminii este mult mai caldă decât înainte, ceea ce înseamnă că aveți un aspect mai coerent, mai ales daca vreti sa le combinati si cu alt tip de lumina. Tu spui “iluminat bai”, iar specialistii Klus Design vin in intampinarea ta cu o multime de idei.

KLUŚ oferă o gamă largă de produse pentru utilizarea în arhitectura interioară. În funcție de tipul de cameră, oferim soluții tehnice universale și dedicate, de la profile individuale la sisteme gata făcute. Datorită acestui fapt, suntem în măsură să satisfacem și cele mai exigente cerințe. Profilele cele mai des utilizate în designul interior sunt TRIADA, LIPOD, KOZEL, PDS-ZM, OLEK, MICRO-H.

iluminat bai
Pentru a vizualiza toate produsele noastre, apasati aiciPRODUSE
Iluminat bai LED

Care sunt punctele de atractie cand realizam iluminat bai profesional?

Unele persoane considera oglinda elementul central intr-o camera de baie. Altii considera ca este suficient sa iluminezi tavanul corect si vei avea lumina necesara. De obicei, aceasta abordarea este cea mai des intalnita. Insa cu atatea posibilitati nu e pacat sa te limitezi doar la tavan?

Ce poti realiza prin sisteme led din benzi led, profile led si accesorii?

 • Poti realiza linii verticale de lumina de o partea si de alta a oglinzii. Sau de jur imprejur.
 • Poti creea “trasee” pe tavan care sa creeze un design futurist.
 • Poti lumina podeaua, pentru un look ultramodern.
 • Poti lumina cabina de dus
 • Poti scoate in evidenta o piesa de mobilier deosebit
 • Poti accentua lumina din zona lavoarului

Norocul face ca acestea sa fie doar cateva idei de iluminat bai pe care ti le punem la dispozitie. Trebuie sa luati in calcul ca cerintele din cadrul unei bai de casa nu sunt acelesi ca ale uneia dintr-o companie. Dimensiunea si functionalitatea difera, deci cu siguranta si modul de a alege sistemul de iluminat va fi diferit.

Un lucru este insa clar: prin sisteme led profesionale cum sunt cele de la Klus veti realiza exactt ce v-ati propus.

Succes la iluminat bai, prin urmare!

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT