skip to Main Content

AMPLASAMENT

București, România

ANUL

2021

STADIU

Proiect finalizat

DIMENSIUNE

600 mp

Fațada principală Klus Led

Proiect CHIC-CHIC Urban Fashion

Echipa KLUS DESIGN ROMÂNIA a creat un proiect de iluminat fascinant pentru Magazinul Chic-Chic Urban Fashion, depășind orice barieră a convenționalului.

În colaborare strânsă cu clientul nostru, am înțeles că, pentru a fi în acord cu brandurile premium din acest magazin de modă, iluminatul trebuie să fie la același nivel în ceea ce privește calitatea și impactul estetic.

Plecând de la conceptul de bază al produselor Klus LED, în care designul este nucleul operațiunilor noastre, am adus în prim-plan un design conștient, în care funcționalitatea și calitatea produsului se contopesc într-un întreg armonios.

Am utilizat o gamă variată de profile LED, cum ar fi PDS-4-PLUS, KOZUS, KOZEL, PIKO-ZM, LIPOD, precum și sistemele de iluminat premium din gama MIFOR.

Efectul final al proiectului

Efectul final al proiectului nostru este cu adevărat spectaculos. Prin folosirea inteligentă a iluminatului, am creat o atmosferă captivantă și sofisticată în magazinul Chic-Chic Urban Fashion. Lumina noastră vibrantă și subtilă accentuează fiecare detaliu al produselor expuse, punând în valoare eleganța și frumusețea acestora. Fiecare colț al magazinului este iluminat în mod strategic, creând zone distincte și atrăgătoare pentru clienți.

Cu acest proiect de iluminat realizat de echipa KLUS DESIGN ROMÂNIA, Magazinul Chic-Chic Urban Fashion se remarcă cu adevărat în lumea modei. Am reușit să creăm un mediu în care clienții pot explora și aprecia colecțiile de branduri premium într-o ambianță rafinată și elegantă. Iluminatul nostru de excepție aduce magia modei la viață, transformând fiecare vizită într-o experiență memorabilă și unică.

Află mai multe detalii despre acest proiect

NEWSLETTER

Nu rata ofertele si promotiile noastre

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne in social media

SUPORT CLIENȚI

Luni – Vineri – 8:30 – 19:30

0733 046 591
0757 574 101
office@klusled.ro
Back To Top