skip to Main Content

AMPLASAMENT

București, România

ANUL

2020

STADIU

Proiect finalizat

DIMENSIUNE

250 mp

Proiect Centrul Medical AVANTA

Proiectul KLUS Design de iluminat pentru Centrul Medical AVANTA reprezintă o nouă abordare în materie de design și tehnologie a iluminatului în spațiile medicale. Acest proiect vizează să îmbunătățească eficiența energetică, confortul vizual și să creeze un mediu propice vindecării prin intermediul unui iluminat de calitate. Produsele de iluminat propuse de KLUS Design combină soluții avansate de tehnologie LED cu un design minimalist și elegant, care îmbogățește aspectul estetic al Centrului Medical AVANTA.

Fiecare zonă a centrului, de la recepție și săli de așteptare, până la camerele de consultație și spațiile de recuperare, vor beneficia de un iluminat adecvat, contribuind la crearea unei atmosfere calme și liniștitoare pentru pacienți.

Pe lângă iluminarea generală, Proiectul KLUS Design include și soluții de iluminare accentuată și ambientală, care se adaptează perfect la specificul fiecărei zone. Acest mix inteligent de iluminare va contribui nu doar la confortul vizual al pacienților, dar va sprijini și echipa medicală în desfășurarea eficientă a activităților lor. Prin intermediul acestui proiect, Centrul Medical AVANTA devine un etalon în materie de design al iluminatului în spațiile medicale.

Află mai multe detalii despre acest proiect

NEWSLETTER

Nu rata ofertele si promotiile noastre

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne in social media

SUPORT CLIENȚI

Luni – Vineri – 8:30 – 19:30

0733 046 591
0757 574 101
office@klusled.ro
Back To Top