Iluminat cu benzi led – benzi pentru un viitor luminos

Iluminat cu benzi led variate

Dacă îți dorești un iluminat cu Benzi LED pentru implementarea discretă și discretă a iluminatului dvs. veți găsi modele de 12V, 24V, 36V rigide și flexibile.
Cu benzile LED necesitățile de iluminare pot fi implementate simplu și eficient.
Selecția largă de modele, culori pentru iluminare led și tensiuni de alimentare înseamnă că există o bandă LED adecvată pentru fiecare aplicație. În plus, benzile LED sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce nu numai că are ca rezultat un echilibru optim de CO2, dar vă salvează și portofelul de costuri inutile la energie electrică. Permiteți-ne să vă convingem nu numai de benzile noastre LED de înaltă performanță, ci și de sfaturile de specialitate oferite de Klus Led.

Cum realizezi un iluminat cu benzi LED

 

• Designuri rigide și flexibile pentru aplicații interioare și exterioare oferă banda LED potrivită pentru fiecare tip de montare
• Culorile deschise alb rece, alb neutru, alb cald, RGB și RGB-W acoperă o gamă largă de aplicații
• În tensiunile de alimentare – 12Vcc, 24Vcc și 36Vcc pentru a asigura o alimentare optimă a benzilor LED
• Diferite densități de montare (LED / m) pentru a obține iluminarea ideală în funcție de cerințele dumneavoastră
• Luminozitate pentru iluminare în detaliu până la iluminatul camerei și multe altele .
Pentru informații suplimentare, consultați textul de mai jos sau contactați experții noștri pentru benzi LED. Vom fi bucuroși să vă sfătuim.
Mai multe răspunsuri la „Cum găsesc banda LED potrivită?” pot fi găsite în întrebările frecvente despre acest subiect.
Pentru a obține o prezentare rapidă a benzilor noastre LED, aruncați o privire asupra prezentărilor generale pentru benzi led interior și benzi led exterior. Toate sunt marca Klus Design.

Cum găsim benzi led potrivite?

Benzile LED au multe caracteristici diferite. Asta înseamnă că nu este întotdeauna ușor să găsiți banda LED de iluminat potrivită pentru dvs. și aplicația dvs.
Pentru a vă oferi o prezentare generală a opțiunilor de selecție pentru benzile LED, am descris cele mai importante caracteristici pentru dvs.

Iluminat cu benzi led – Prezentare generală

iluminat cu benzi led ghid• Care formă este cea potrivită pentru mine?
• Ce versiune ar trebui să aleg?
• De ce culoare deschisă am nevoie?
• Care tensiune de alimentare este necesară?
• Ce densitate de asamblare este necesară?
• Cât de luminoasă trebuie să fie banda mea LED?

Ce versiune de benzi led ar trebui să aleg?

Acum apare întrebarea despre versiune. Benzile cu LED-uri ca versiune interioară pot fi utilizate oriunde, dacă nu există pericolul ca acesta să intre în contact cu stropi de apă sau alte lichide.
De îndată ce există posibilitatea ca acesta să intre în contact cu umezeala, ar trebui să încercați versiunea pentru exterior IP67.
Un alt avantaj al versiunii pentru exterior este suprafața netedă a acestora, deoarece LED-urile unice nu se scurg din cauza stratului impermeabil.

De ce culoare am nevoie când aleg iluminat cu benzi led?

Culoarea luminii se mai numește și temperatura culorii în Kelvin. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât lumina este mai rece (albăstruie). Valorile mai mici produc o lumină mai caldă (gălbuie).
Putem să vă facem câteva recomandări:
• Pentru camerele de zi, vă recomandăm o temperatură de culoare mai caldă, similară cu o lumină clasică cu aprox. 2700 Kelvin.
• O lumină albă neutră cu aprox. 4000- 4700 Kelvin este potrivit pentru camere de lucru, birouri, camere medicale; acest lucru favorizează și concentrarea.
• Iluminarea cu accent și luminile cu efecte colorate pot fi realizate cu RGB (W). Cu această versiune, culoarea poate fi setată liber.
• Benzile LED în versiunea RGB-W sunt cea mai flexibilă soluție, deoarece un LED alb suplimentar nu numai că poate afișa accente, ci pot fi îndeplinite și nevoile de iluminare.

Care tensiune de alimentare este necesară?

Acest lucru are legătură cu lungimea. Cu cât tensiunea de alimentare este mai mare, cu atât banda led de iluminare poate fi mai lungă.
Restricțiile de lungime pot fi găsite în fișele tehnice ale benzilor respective.
Pentru puteri reduse se folosesc de obicei 12V DC. Cu toate acestea, pentru puteri medii până la mari, sunt utilizate 24V DC. Pentru benzi mai lungi de 30 m lungime, se folosesc benzi foarte eficiente cu tensiune de alimentare de 36V DC.

Ce densitate de leduri ai nevoie?

Cu cât este mai mare densitatea componentelor LED / m și deci numărul de LED-uri pe metru, cu atât este mai uniformă puterea liuminatului. În special în cazul suprafețelor reflectorizante, este recomandabil să alegeți o densitate mai mare a componentelor pentru a obține o distribuție omogenă a luminii. Când se utilizează profile led de acoperire difuze, se recomandă o densitate a ansamblului de cel puțin 30 LED / m.

Benzi led – cât de strălucitoare trebuie să fie?

Pentru orientare aproximativă:
• 100-300 lm / m – Efecte de culoare / iluminare ambientală, nepotrivite pentru iluminatul camerei
• 600-1000 lm / m – poate fi utilizat pentru iluminatul camerei
• mai mult de 2000 lm / m oferă o luminozitate maximă pentru cele mai mari cerințe
Datele se raportează întotdeauna la un metru.
Ca valoare brută, fără a lua în considerare factorii externi, este posibil să spunem că 100 de lumeni corespund unui bec de 10W.

Suntem deosebit de bucuroși să vă sfătuim cu privire la luminozitate, deoarece trebuie luați în considerare mai mulți factori. Ce temperatură de culoare ar trebui utilizată, cât de puternic reflectă suprafețele, ce culori au suprafețele, este necesară răcirea pe profile de aluminiu, cât timp ar trebui să fie, se dorește diminuarea luminii? De multe ori după o discuție cu specialiștii noștri apar soluții favorabile complet noi.

Related posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *