skip to Main Content

DSA (Digital Services Act) – Legea Serviciilor Digitale

Bine ați venit pe pagina specială Digital Services Act (DSA), Legea Serviciilor Digitale, pe website-ul KlusLED.ro. Prin această lege, Uniunea Europeană își propune să reglementeze serviciile digitale oferite în spațiul online pentru a asigura un mediu sigur și transparent pentru utilizatori.

Principalele obiective ale DSA sunt:

1. Protejarea utilizatorilor: DSA va oferi utilizatorilor o protecție mai mare împotriva conținutului dăunător, discriminant sau ilegal pe care îl pot întâlni pe diverse platforme și servicii online.

2. Responsabilizarea platformelor online: DSA va impune cerințe mai stricte platformelor digitale pentru a-și asuma responsabilitatea pentru conținutul pe care îl găzduiesc sau îl distribuie.

3. Promovarea concurenței loiale: DSA va încuraja concurența între platforme online și va combate abuzurile de poziție dominantă.

Pe KlusLED.ro, respectăm prevederile DSA și ne angajăm să oferim utilizatorilor noștri un mediu online sigur și de încredere. Ne asigurăm că informațiile oferite pe website-ul nostru sunt corecte, actualizate și conforme cu legislația în vigoare.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de DSA sau de serviciile noastre, vă stăm la dispoziție prin intermediul formularului de contact sau prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție pe website-ul nostru.

Vă mulțumim pentru vizită și pentru încrederea acordată!

NEWSLETTER

Nu rata ofertele si promotiile noastre

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne in social media

SUPORT CLIENȚI

Luni – Vineri – 8:30 – 19:30

0733 046 591
0757 574 101
office@klusled.ro
Back To Top