Iluminare LED - Klus Design Romania

Cum a apărut Klus Design în România?

 

Ca o poveste frumoasă și greu de crezut…
Am fost întâi clienți ai lui Klus Design Polonia, pentru că eram în căutarea unui sistem unic de iluminat pentru birourile noastre. Și pentru că am fost fascinați atât de ce am experimentat, cât și de multitudinea de posibilități, am decis să îi aducem și pe piața din România.

Istoria Klus Design

 
!

Klus Design

Mergând cu un pas înaintea celor care construiesc lămpi de-a gata pentru cladiri, Klus Design a proiectat o gamă întreagă de profile, capace, capace-capăt, elemente de fixare și alte accesorii care permit adaptarea la nevoile individuale.

Oferta Klus Design include atât profiluri mici cu aplicații universale din aluminiu și materiale MDF, cât și produse dedicate fixărilor particulare. Dacă combinați acest lucru cu o gamă largă de accesorii pentru fixarea, etanșarea și alimentarea corpurilor de iluminat și o mare varietate de benzi LED, veți obține un număr de soluții limitat doar de imaginația dvs.

Se pot realiza lămpi suspendate sau verticale, de sine stătătoare, corpuri de iluminat de perete sau corpuri de iluminat încastrate sau mascate. Klus Design poate satisface nevoi din  industria mobilei, de la expoziții, din domeniul scenografiei, design interior și multe alte domenii.

Datorită unei rețele bine dezvoltate de reprezentanți și a sucursalei din SUA,  produsele se vând în zeci de țări din întreaga lume, ca de exemplu: Rusia, Australia, Canada precum și cateva țări din Europa și Asia. În plus, compania este prezentă în fiecare an la cele mai importante târguri, unde prezintă oferta  în continuă creștere, câștigă noi reprezentanți și are grijă sa fie mereu la zi cu ultimele tendințe din industria produselor de iluminat.

Iluminare led

2006

Tradiția

led bucatarie

Tradiția companiei Klus Design datează din anii șaptezeci. Activitatea de bază a fost întotdeauna proiectarea. Au început activitatea de la proiectarea, construcția și producția de forme funcționale mici, apoi au continuat cu fabricarea de mobilier și uși. Din 2006, compania proiectează, construiește, fabrică și comercializează sisteme de iluminat cu LED-uri.

Anul 2006 a fost momentul când tehnologia LED a atras atenția celor de la Klus Design

Această sursă de iluminare de ultimă oră, eficientă din punct de vedere energetic, nu a avut până în acel moment elementele care să le permită să o integreze în mod estetic cu mediul.

Înainte benzile LED erau lipite pe substrat, lipsite de acoperire și protecție adecvată împotriva condițiilor externe. Fiind conștienți de necesitățile industriei de mobilier și design interior, au proiectat un sistem de componente dedicat soluțiilor LED.

Ca răspuns la semnalele primite de la clienți la târguri și în vânzările noastre zilnice, Klus Design proiectează în mod constant noi soluții tehnice. Experiența lor largă, inclusiv experiența dobândită în industrii conexe, le oferă oportunități unice.

2009

Fără becuri!

În 2009, compania a finalizat construcția “Casei fără becuri”, prima clădire care utilizează numai surse de iluminat cu LED-uri.

De atunci, clădirea este sediul oficial al companiei Klus Design și, de asemenea, showroom pentru clienții ei. Se extinde continuu oferta, îmbogățind-o cu produse noi pentru a satisface cerințele pieței aflate intr-o dezvoltare dinamică.

De fapt, au inceput cu o mică cantitate de profile pentru industria mobilei pentru a ajunge in cele din urmă să dezvolte un sistem cuprinzator care să permită clienților să construiască corpuri de iluminat de diferite forme și dimensiuni pentru mai multe cerințe, inclusiv iluminare din spate, iluminat principal, soluții pentru ansablu de spoturi cu iluminat de sus, suspendat, încastrat sau de sine stătător.

Toate acestea au fost făcute în conformitate cu principiul operării în domeniul soluțiilor tehnice de tip sistem. Acest lucru permite satisfacerea nevoile individuale ale clienților.

2018

Europa

iluminare scafe led

 

Sistemul cuprinde profile pentru panouri din aluminiu sau MDF, precum și multe accesorii, cum ar fi: capace, capace-capat și diverse elemente de montare. Acest sistem modular permite crearea de corpuri de iluminat compacte, luminoase și estetice, adaptate nevoilor individuale ale clienților.

Sistem iluminat cladiri led

 

Datorită implicării Klus Design în prezentarea produselor la multe târguri naționale și internaționale, compania a câștigat recunoașterea în rândul clienților și distribuitorilor individuali. Datorită distribuitorilor, produsele Klus Design ajung în prezent la clienți din zeci de țări din Europa, Asia, Australia și SUA.

iluminare led trepte

 
SOLUȚII TEHNICE!

Compania înțelege nevoile clienților care doresc să creeze modele moderne, de neegalat. Dacă sunteți în căutarea unor soluții tehnice pentru un sistem unic si inovator de iluminat, compania Kluś va putea să vi le ofere.

De ce distribuitor oficial Klus Design?

 
Inițial am fost conduși de instinct si pasiune, dar cu timpul am înteles ca este nevoie de dedicare, curiozitate si foarte multă atenție la detalii. Am învățat de la firma-mamă ce înseamnă să lucrezi cu aceste sisteme. Cu cât ne înțelegem mai bine clienții, cu atât înțelegem mai bine ce putem să realizăm pentru ei.

Uneori oamenii știu că vor ceva deosebit, fără a ști exact ce. Aici  intervenim noi, ghidându-i ușor printre nenumaratele posibilități spre soluția pe care o aveau în minte, fără să știe exact cum arăta.

Și pentru că suntem pasionați de designul elegant și funcțional si de asemenea, de durabilitate, am hotărât că o așa inginerie și proiectare merită să fie aduse și în România. Aducem produse de iluminat cu LED-uri KLUS în România și pentru că soluțiile lor creative și versatile au un impact redus asupra mediului și mai ales un factor WOW uriaș.

Klus Polonia a realizat în 2009 „Casa fără becuri”, care între timp a devenit sediul oficial al companiei și showroom, clădire unde iau naștere cele mai creative idei. Piața aflată într-o continuă dezvoltare dinamică ne provoacă la realizarea a noi produse, pentru a satisface nevoile individuale ale clienților. Și toate acestea se realizează în conformitate cu principiul operării în domeniul soluțiilor tehnice de tip sistem.

 

PARTENERII KLUS DESIGN

Pentru orice fel de întrebări sau pentru o cotație de preț, contactați-ne acum.CONTACT