Iluminare LED - Klus Design Romania

Cum a aparut Klus Design in Romania?

 

Ca o poveste frumoasa si greu de crezut…
Am fost intai clienti ai lui Klus Design Polonia, pentru ca eram in cautarea unui sistem unic de iluminat pentru birourile noastre. Si pentru ca am fost fascinati atat de ce am experimentat , cat si de multitudinea de posibilitati, am decis sa ii aducem si pe piata din Romania.

!

Klus Design

Mergând cu un pas înaintea celor care construiesc lămpi de-a gata pentru cladiri, am proiectat o gamă întreagă de profile, capace, capace-capăt, elemente de fixare și alte accesorii care ne permit să ne adaptăm la nevoile individuale.

Oferta noastră include atât profiluri mici cu aplicații universale din aluminiu și materiale MDF, cât și produse dedicate fixărilor particulare. Dacă combinați acest lucru cu o gamă largă de accesorii pentru fixarea, etanșarea și alimentarea corpurilor de iluminat și o mare varietate de benzi LED, veți obține un număr de soluții limitat doar de imaginația dvs.

Putem realiza lămpi suspendate sau verticale, de sine stătătoare, corpuri de iluminat de perete sau corpuri de iluminat încastrate sau mascate. Suntem capabili să satisfacem nevoi din  industria mobilei, de la expoziții, din domeniul scenografiei, design interior și multe alte domenii.

Datorită unei rețele bine dezvoltate de reprezentanți și a sucursalei noastre din SUA, ne vindem produsele în zeci de țări din întreaga lume, ca de exemplu: Rusia, Australia, Canada precum și cateva țări din Europa și Asia. În plus, compania noastră este prezentă în fiecare an la cele mai importante târguri, unde ne prezentăm oferta  în continuă creștere, câștigăm noi reprezentanți și avem grijă sa fim mereu la zi cu ultimele tendințe din industria produselor de iluminat.

Iluminare led

2006

Tradiția

led bucatarie

Tradiția companiei noastre datează din anii șaptezeci. Activitatea noastră de bază a fost întotdeauna proiectarea. Am început activitatea de la proiectarea, construcția și producția de forme funcționale mici, apoi am continuat cu fabricarea de mobilier și uși. Din 2006, compania proiectează, construiește, fabrică și comercializează sisteme de iluminat cu LED-uri.

Anul 2006 a fost momentul când tehnologia LED ne-a atras atenția.

Această sursă de iluminare de ultimă oră, eficientă din punct de vedere energetic, nu a avut până acum elementele care să ne permită să o integrăm în mod estetic cu mediul.

Înainte benzile LED erau lipite pe substrat, lipsite de acoperire și protecție adecvată împotriva condițiilor externe. Fiind conștienți de necesitățile industriei de mobilier și design interior, am proiectat un sistem de componente dedicat soluțiilor LED.

Ca răspuns la semnalele primite de la clienții noștri la târguri și în vânzările noastre zilnice, proiectăm în mod constant noi soluții tehnice. Experiența noastră largă, inclusiv experiența dobândită în industrii conexe, ne oferă oportunități unice.

2009

Fără becuri!

În 2009, compania noastră a finalizat construcția “Casei fără becuri”, prima clădire care utilizează numai surse de iluminat cu LED-uri.

De atunci, clădirea este sediul oficial al companiei noastre și, de asemenea, showroom pentru clienții noștri. Ne extindem continuu oferta, îmbogățind-o cu produse noi pentru a satisface cerințele pieței aflate intr-o dezvoltare dinamică.

De fapt am inceput cu o mică cantitate de profile pentru industria mobilei pentru a ajunge in cele din urmă să dezvoltăm un sistem cuprinzator care să permită clienților nostri să construiască corpuri de iluminat de diferite forme și dimensiuni pentru mai multe cerințe, inclusiv iluminare din spate, iluminat principal, soluții pentru ansablu de spoturi cu iluminat de sus, suspendat, încastrat sau de sine stătător.

Toate acestea au fost făcute în conformitate cu principiul operării în domeniul soluțiilor tehnice de tip sistem. Acest lucru ne permite să satisfacem nevoile individuale ale clienților noștri.

2018

Europa

iluminare scafe led

 

Sistemul cuprinde profile pentru panouri din aluminiu sau MDF, precum și multe accesorii, cum ar fi: capace, capace-capat și diverse elemente de montare. Acest sistem modular permite crearea de corpuri de iluminat compacte, luminoase și estetice, adaptate nevoilor individuale ale clienților.

Sistem iluminat cladiri led

 

Datorită implicării noastre în prezentarea produselor noastre la multe târguri naționale și internaționale, am câștigat recunoașterea în rândul clienților și distribuitorilor individuali. Datorită distribuitorilor, produsele noastre ajung în prezent la clienți din zeci de țări din Europa, Asia, Australia și SUA.

iluminare led trepte

 
SOLUȚII TEHNICE!

Ințelegem nevoile clienților noștri care doresc să creeze modele moderne, de neegalat. Dacă sunteți în căutarea unor soluții tehnice pentru un sistem unic si inovator de iluminat, compania Kluś va putea să vi le ofere.

De ce Klus Design?

 
Initial am fost condusi de instinct si pasiune, dar cu timpul am inteles ca este nevoie de dedicatie, curiozitate si foarte multa atentie la detalii. Am invatat de la firma-mama ce inseamna sa lucrezi cu aceste sisteme. Cu cat ne intelegem mai bine clientii, cu atat intelegem mai bine ce putem sa realizam pentru ei.

Uneori oamenii stiu ca vor ceva deosebit, fara a sti exact ce. Aici  intervenim noi, ghidandu-i usor printre nenumaratele posibilitati spre solutia pe care o aveau in minte, fara sa stie exact cum arata.

Si pentru ca suntem pasionați de designul elegant și funcțional si de asemenea, de durabilitate, am hotarat ca o asa inginerie si proiectare merita sa fie aduse si in Romania. Aducem produse de iluminat cu LED-uri KLUS în Romania si pentru ca soluțiile lor creative și versatile au un impact redus asupra mediului și mai ales un factor WOW uriaș.

Klus Polonia a realizat in 2009 „Casa fara becuri”, care intre timp a devenit sediu oficial al companiei si showroom, cladire unde iau nastere cele mai creative idei. Piata aflata intr-o continua dezvoltare dinamica ne provoaca la realizarea a noi produse, pentru a satisface nevoile individuale ale clientilor. Si toate acestea se realizeaza in conformitate cu principiul operării în domeniul soluțiilor tehnice de tip sistem.

 

PARTENERII KLUS DESIGN

Pentru orice fel de intrebari sau pentru o cotatie de pret, contactati-ne acum.CONTACT