Corpuri de iluminat – variatii infinite

Corpuri de iluminat – variatii infinite, mai ales cand ne referim la tehnologia led.

O iluminare led de calitate poate folosi pentru interior sau exterior sub forma de diverse corpuri de iluminat:

 • sub forma de lampa led
 • compuse din becuri led.

Cele mai profitabile combinatii in iluminat sunt reprezentate de sisteme led.

Acestea contin:

 • Profile led – compartimentele din aluminiu sau mdf, in culori si texturi variabile
 • Accesorii led – elemente de unire si izolare
 • Benzi led – elementele de iluminat propriu-zise

 

Cum ne folosim de corpuri de iluminat la exterior?

Iluminatul gradinilor reprezinta un nou mod relaxare pentru cei care pun pret pe aspectul gradinii. In mod normal, cu ceva timp in urma, nu se facea prea mare tam tam pe acest subiect.

Odata cu dezvoltarea designului exterior, oamenii vor sa puna din ce in ce mai mult in valoare frumusetea. De ce sa nu folosesti corpuri de iluminat pentru a pune in evidenta o alle de care esti mandru?

De ce sa nu iti faci un sanctuar cu totate cele necesare in zona de barbeque? De ce sa nu faci veranda un loc mai atractiv, aici putand vorbi de iluminat fatade in moduri cat mai ingenioase…

 

De ce sa nu folosesti corpuri de iluminat clasice?

Cei mai multi oameni isi doresc sa profite de cele mai noi descoperiri in domeniul tehnic. Insa nu intotdeauana acestea sunt si utile sau au preturi rezonabile. Leduri sau tehnologia led reprezinta insa o varianta de sucess.

Haideti sa enumeram cateva din beneficiile intalnite la iluminare led:

 • Lumina sanatoasa pentru ochi
 • Tehnologie prietenoasa cu mediul
 • Economic – rezistenta mare in timp
 • Creativitate si posibilitati nelimitate de combinare
 • Modernism
 • Creste performanta si eficienta utilizatorilor
 • Efecte benefice asupra starii de bine

 

Corpuri de iluminat sau sisteme led

Oamenii tind sa aleaga varianta mai simpla, aceea cu corpuri de iluminat simple, montate corect si atat. Noua tehnologie, aceea de sisteme led, cum este cea Klus, ajuta creativitatea.

Decat sa pui un bec mare sau o lampa in mijloc, poti alege sa folosesti benzi led cu intensitate mai mica si asezate in locurile dorite. Culoarea profilului poate schimba total corpul de iluminat. La fel si faptul ca acum gasim si corpuri de iluminat etanse, ce nu lasa apa sa patrunda. Acest fapt le face sa fie folosite si in spatii cu umezeala mare sau mai inghesuite, unde un corp de iluminat normal nu se justifica.

Sistemele led pot fi puse in aproape orice directie. De aceea, uneori, clientii nostril ne “cearta” ca din cauza diversitatii nu se pot hotari. Aici intra in scena specialistii nostril sau arhitectii si specialistii in iluminat.

 

Un iluminat profesional este dovada calitatii si performantei

Intr-un business, toate elementele vizibile “spun lucruri” despre calitatea si dorinta antreprenorului de a excela. Un iluminat birouri modernist ne arata grija angajatorului pentru starea de bine si performanta angajatilor.

O cafenea ce foloseste corpuri de iluminat led sau sisteme led atrage mult mai multi clienti. De ce? Pentru ca grija pentru design arata si grija pentru detalii si deci, pentru client.

O casa si o gradina care se folosesc de aceasta tehnologie cat mai creativ ne arata dragostea si atentia proprietarului pentru caminul si familia sa.

Related posts